Tokyo, Day 37 (Ueno Zoo)

Halla i stugan!

Vi holl oss som sagt vakna hela natten for att fa en bra start pa Onsdagen. Efter en uppfriskande dusch och borstade gaddar ákte vi till Ueno. När vi kom till Ueno stod vi framför várt första hinder. Frukost! Vi skulle göra frukosten till en brunch. Vi stannade till vid en Sushi-go-round. Där át vi vár brunch. Det blev alla sorters sushi. Bläckfisk, räkor, lax och andra konstiga saker. Allt var riktigt gott men framfor allt billigt. Robin hade en gáng tidigare matat fiskarna i den konstgjorda dammen och nu ville han visa mig sá vi började knata! Vi hade köpt med oss bröd att mata fiskarna med ocksá! Dammen är riktigt stor! Det tar säkert en timme att gá runt. Vi hittade en plats som var lämpad för fiskmatning! Fiskarna var, utan att skämta, säkert 80cm lánga och de var MÁNGA!
Helt vilda efter lite bröd. Vi matade dem även frán handen. De var ena fula fiskar!

Efter att vár limpa tog slut stack vi till Ueno Zoo! vi trodde att vi skulle fá se världens coolaste Zoo men zoo't var en ynka tiondel av kálmárden till yta!! Giraffen hade en yta som en bakgárd och elefanterna hade det lika trángt. Det fanns dock ett par häftiga djur som jag nog inte sett förr, bland annat Red Panda, sengángare och mini-flodhästar.

Ueno Zoo var inte nágonstans häftigt men det var väl en sán där grej som máste göras.  Det roliga var nog alla smá barn som kom i en klunga bestáende av 20-30 st. Alla bar varsin neonkeps! men det roligaste var att de kom i kluster. en klass bestáende av 20 barn tillsammans med en annan klass bestáende av 30 barn.

Vi kände oss klara redan efter 1 timme, drygt. Vi rynka pá näsan och sa
-Vi har fan bättre Zoo i Sverige.

Vi gick ut, kom till ett stort torg där det var fullt med Sakura träd. Plötsligt hör vi en röst som ber oss komma till dem. Det var Michael frán Khao San Annex hostel. En av de trevligaste människorna jag stött pá!
Han satt och hade en picknick tillsammans med en japansk tjej som vi ocksá träffat pá Khao San. Hon är dödsförtjust i Sverige och kan faktiskt prata svenska! Vi satt där en bra stund och snacka innan vi gick vidare....

....vidare till en japansk säckpipeblásare som jonglera hjul mellan tvá pinnar och en trád.  En riktigt cool kille! Vi gick ganska snart vidare.....

....vidare till en man som kom fram till oss och börja prata om handavgjutningarna som vi betraktade. Han visa sig vara en fotograf för tidningen Rapid, en MC-tidning. Han gav oss en full historia om samtliga handavgjutningar och gav mig sedan en Rapid tidning som var hans. Han bad mig skicka bilder frán Sverige, hehe.

Vi gick en snabbis pá stan och inság ganska snabbt att ögonen höll pá att falla. Vi tog táget hem och nu sitter jag här. En spännande heldag med mycket inneháll!


Ha det sa fint. Nu ska jag sova! God natt!












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0