WoW! Time flies!

6 Månader sen! 6 månader! Jag sitter fortfarande och tänker tillbaka på den tiden då jag var i Tokyo. Det var sååå skönt!
Vi får se hur pass långt jag kommer i år. Jag sitter fast i ett nytt jobb och ett lån på många hundratusen.

Vilken dramatisk ändring det har blivit på mig från det jag kommit hem från Tokyo. Inte just på grund utav att jag varit där, utan att jag fått jobb efter att jag kommit hem. Jobb som IT-Konsult. Visst, det är jättekul att få arbeta med det jag älskar men framför allt träffa massa nya människor och skapa nya relationer! DET älskar jag. men någonting hände med mig efter att jag tog jobbet. Jag har blivit mindre glad på livet och helt söndersliten och kvällarna. Jag känner att jag inte kan acceptera detta länge till. Jag var clownen i skolan! den roliga killen! den charmerande snubben! Nu är det annorlunda. Deppig och sur, arg och senil. Jag kände redan från början att det inte skulle bli någon rolig resa genom mina första arbetsmånader. Jag har haft kul på vägen men jag har även ändrats till en person som jag inte vill vara. Jag vill ha tillbka mitt gamla jag!

Något annat som jag också vill ha, är ju en Spotiy Invite! Det delas ut på http://www.nihilisten.se/allmant/internet/118-spotify-invites-utdelade-hittills/ . Gör som jag! Var med i tävlingen och ha en bra chans att vinna en Spotify invite! Dags att ta fram be-handskarna.


Följ bloggen! Den kommer uppdateras i samband med mitt försök att renovera min nya lägenhet som jag får på fredag.


Till dess....
Viva la interneto!

RSS 2.0